Enkla

Skulle ju dela med mig av receptet jag fått av Anders mamma,
men jag har inte haft tid att föra över bilder från kameran än,
så det får bli en annan dag :)

Har en bild på lamporna jag beställde iallafall,
passade bra i hallen.



Djävulskt enkla. Som sagt.



Kommentarer
Postat av: M

Vi gillar alla dina matinlägg! Och det verkar minsann som att du inspirerat en viss människa till att försöka göra samma sak. Vill se mera av dina favoritsaker och dina roliga pysselsaker!

2011-09-06 @ 00:48:41
Postat av: Sophie

Kan bara hålla med! Superbra! Och tänk på att det bara är bra när någon härmas det man gör, det betyder att de inte kan komma på något bättre, se det som smicker!

2011-09-06 @ 01:09:58
URL: http://http://sophie.blogg.se/
Postat av: LO

Ja nog är det härmning alltid det är ett försök till att göra samma saker det finns andra som också har matblogg men helt plötsligt ska en viss männsika visa att denne också kan laga mat och ska vara så duktig och allt möjligt men jag tror den bara vill försöka bräcka.



Denne är ju också yngre och det spelar in i sådant hära kan inte komma på själv men det blir ändå inte lika bra kanske många skrattar och vad ska man säga.



Du gör bra jobb skriver om bra saker och inte skriver skit i din blogg som andra stå på dig alla vet vad som är det rätta och vad som är den fel.



2011-09-06 @ 12:42:47
Postat av: jessika ♥

Sv; Jaha, nice! Vart bor du då? :)

2011-09-06 @ 13:53:54
URL: http://jessikadewalls.blogg.se/
Postat av: jessika ♥

Sv; Okey! :)

2011-09-06 @ 14:22:29
URL: http://jessikadewalls.blogg.se/
Postat av: Cici

Jasså, har jag inspirerat någon? Något man kan få se kanske? Skulle vara jätteroligt att se :D Själv inspireras jag av allt möjligt, men jag läser konstigt nog inte så många matbloggar. Jag lagar mat mest på känn, som att måla en tavla ungefär, man har massa fina färger och sedan blir det vad det blir :D

2011-09-06 @ 16:31:59
Postat av: M

Haha, nää de e inget du vill se haha! Det är en bitter människa som försöker få folk att tro massa saker som ingen tror på å som alla är så trött sedan länge tillbaka. Men tydligen är personen inne på din blogg dagligen å säkert mer gånger än en å har sedan lagt upp liknande saker i sin blogg. Som om den råkat komma på samma saker helt själv nästan samma dag och samma vecka. Ta det som en komplimang!

2011-09-06 @ 16:44:54
Postat av: Susanne

Jag tycker du skriver bra och roligt ofta cici :) men jag blir jäkligt ledsen på de som kommenterar i din blogg då jag härleder det till min syster. vem som gillar ett te eller lägger ut recept eller visar sitt hem och inredning först spelar ju ingen roll heller... vad är det för människor som skriver sådana töntiga och konstiga bloggkommentarer. Jag antar ju att ingen av er var först så jag fattar inte varför de som komenterar tycker så. det gör ju bloggen sämre att läsa kommentarerna tycker jag och kommer hoppa över dem, då det känns som människor som vill att ni ska intergrera...

Laxen kanske man skulle testa, får ta bort timjanen för de är inte min grej. krya på dig med ryggen och ha så kul till helgen!

2011-09-06 @ 17:07:42
Postat av: malin

jag vet inte om man kan prata om vem som var först med nånting - jag skrev om mat och inredning och goda teer för en massa år sedan. tror som cici att inspiration kommer överallt ifrån. absolut från andra bloggar, men också från tv, böcker, människor... bara man är öppen för det så kan det slå till när man minst anar det. det bästa som finns, tycker jag - att bli inspirerad!

håller också med suss om folk som surkommenterar - du går vidare, syster går vidare. tänk om folk kunde göra det också. att dom inte fattar att dom river upp sånt som kanske skulle kunna läka genom att inte låta det vara.

2011-09-06 @ 17:52:05
URL: http://mildamalin.blogg.se/
Postat av: M.A

Jag förstår inte heller det hela om det hänt något mellan två personer är inte det då mellan dem? Om de sedan kommit överens om att det funkar inte att umgås eller liknande och de är okej med det varför ska då ni som påstår er stå vid deras sida och vara deras vän förstöra att det är frid och fröjd mellan dem och att de har kommit fram till att detta är vad som funkar bäst för dem.



De har ju själva bestämt det och systrarna till den andra personen verkar inte ha något problem med att umgås med sin syster eller den här bloggaren.



Tror ni då som kommenterar elaka saker att bloggaren tycker ni är bra för ni tror att ni är på hennes sida när ni skriver sådant? Jag tror snarare tvärtom att ni själva stöter bort er från den här tjejen. Hon har ju gått vidare och verkar inte alls hysa särskilt stort agg mot den andra tjejen eller hennes systrar.



Man kan avsuta en vänskap på ett bra sätt eller ett dåligt med men ändå gå skilda vägar utan att förstora upp det.



jag ger cred till er systrarna och du som bloggar att ni kan umgås trots vad som hänt det är stort av er att ni som systrar till den andra tjejen kan vara vän med den här tjejen.



Så sluta lägg er i och tro att ni är schyssta polare för det är bara löjligt och ni är väldigt omogna må jag säga.



Om den här tjejen är nöjd med hur det avslutades så låt det vara där. Eller stör ni er på något i det hela då kanske ni ska reda ut det själva och inte genom den här tjejens blogg. Prata med folk och var modiga och stå på er sluta gömma er!

2011-09-06 @ 18:19:51
Postat av: Cici

Öh, oj, vad har hänt här? Jag fattar inget :O I vilket fall, jag lägger bara ut saker jag gillar och gör, däribland mat och prylar och sånt. Varför ni alla här skriver om blogginlägg och kommentarer som att de handlar om maria har jag heller ingen aning om hur det kom till, men jag har iallafall ingen kontroll på vad andra säger eller gör. Jag har iallafall gått vidare från maria för länge sedan, jag skickade ett hejdåmail där jag skrev att jag hoppas hion mår bra snart och ta hand sig själv och familjen, kan ju säga att hon inte direkt skrivit sånna saker tillbaka...hrrmm...rätt elaka faktiskt, och efter lite fler mail skrev jag till henne att jag inte läser något mera nu utan raderar det hon skickar. jag tog bort henne från facebook, hon skickade sms istället och jag raderade dem med utan att läsa. Jag har sagt tack men nej tack till folk som vill fråga om det och jag har överlag inte tänkt på det eftersom hennes elaka, håra ord gjorde mig lessen och avslutandet av vänskapen var inte mitt beslut, det var hon och det gjorde mig också väldigt lessen, därför vill jag inte prata om det. jag har hållt mig undan helt enkelt. Jag gillar både sussanne och malin jättemycket, bra duktiga tjejer med framtidsplaner som bara är att applådera för. Dock är det jätteswvårt för mig att umgås med malin eftersom maria har förbjudit malin från att umgås med mig, men malin gö det åndå. Det gör mig både lessen och litevarsam, jag vill inte att de ska bråka övermig liksom. men jag vill ju samtidigt umgås med malin, så ja... Men, det jag ska komma till, nu när jag för en gångs skulle förklarat allt, är att jag vet inte om "M" som kommenterat menar att maria härmat min blogg, det kan ju vara någon annan som "M" refererar till. är det så att "M" menar maria så tycker jag att alla kan göra som jag gör: rycka på axlarna och göra något roligt istället. Jag vet inte vem "M" är eller vad denna person är ute efter, men tror man att det är något dåligt så tycker jag att vi alla skiter i M. Jag har inte läst marias blogg på långt över en månad, snart två, så jag har själv ingen aning om vad allt det här handlar om. Så...kan vi släppa det här? :D

2011-09-06 @ 21:46:34
Postat av: Cici

Och ursäkta stavfelen, jag skrev i hast eftersom jag har annat jag borde göra nu ^_^ Och laga laxen Suss - den är skitgod! Och ryggen får vi hålla tummarna för :D ha det bra nu alla och släpp dumma tankar, ingen mår bra av det!

2011-09-06 @ 21:51:14
Postat av: M

Tro va ni vill jag vet! Inget var riktat illa mot Cici! Hon e snäll och jag vet vem den andra är ni talar om och hon är inte snäll men världen kretsar inte kring henne! Det finns flera! Jag tänkte säga å dela länken här så ni fattar å så Cici får se vad de gjort men nu skiter jag i det för folk är så jävla egåistiska å tror allt handlar bara om dem! Det är en tjej som är typ 14 år och har gjort nästan likadana bilder!!

2011-09-06 @ 23:19:54
Postat av: MA

Ja efter som Cici Sj skrivit ut namnet så vet vi alla vem det är och alla inblandade vet också vem det är. men som Cici sj skriver så har hon lagt detta bakom sig så varför fortsätter då du M. Det verkar som det är du som försöker få människor att tycka illa om den andra personen.



Om två vänner inte kommer överens klart att man blir arg. Men har man kommit till insikt att det hjälper inte att bete sig omoget och man låter det vara för man känner att det är passé och man har bättre saker för sig att fokusera på.



Det verkar mer som du M har mer problem med detta än vad någon av de som verkligen är inblandade har.



Om nu Cici vill låta det här vara varför propsar du då på att alla andra är "egåister" som du skrev (stavas egoister) annars. Är detta för att de flesta har ja låtit det här passera och bryr sig inte som du blir upprörd? Vill du startat något genom att röra om i grytan?



Respektera bloggaren, systrarna och de som verkligen är inblandade och låt detta vara. Tydligen så vill ingen någon något illa mer än du.



Nu tycker jag att vi låter den här bloggen vara en inspirerande blogg med mat och inredning och alla andra bloggar som handlar om detsamma få vara det och bry dig inte ås mkt i andras problem om du sj inte vet vad det handlar om.



Låt det vara var glad och ägna dig åt något som får dig att må bra istället för att försöka dra ner alla i något som de gått vidare från!

2011-09-07 @ 07:51:55
Postat av: malin

MA, så många kloka ord! Jag fattar inte nöjet i att elda på nåt som man inte har att göra med (jag menar dig m, och dig LO), gillar ni cicis blogg (vilket jag tycker att ni borde göra) så läs den, kommentera inläggen, men låt en konflikt hanteras av dom som är inblandade. Ni har faktiskt inte med saken att göra! Även om inblandade parter inte är glada och nöjda med hur saker är, så hanterar dom det efter bästa förmåga. Vi som står strax utanför hanterar också så gott vi kan. Det blir inte på något sätt lättare när folk snackar skit och vägrar lägga ner. Som sagt - cici har gått vidare, låt henne göra det! låt maria göra det, låt oss andra göra det - låt oss helt enkelt gå vidare. utan en massa skitsnack och skvaller.

2011-09-07 @ 09:20:32
Postat av: En vän

Jag tror ni alla fått allt om bakfoten eftersom jag läst både Cicis blogg och Marias blogg och Cici har inte skrivit nått om Maria eller något om vad som hänt (även om det verkar som att Maria tror det, herregud ego mutch???) medans Maria har skrivit antydningar som är så starka att det skulle vara löjligt att förneka det, hon vet själv att hon skrivit om Cici, allt från att hon varit på fester till stavfel hon gjort både i blogg och på facebook samt massa annat, lagt upp länkar och texter till låtar som ska trycka på att Cici inte valt att hipp som happ skaffa barn utan istället är "kvar på stadiet" där man är ute och festar och umgås med BÅDE yngre och äldre vänner. Man får en dålig smak i munnen när man läser Marias blogg för man behöver inte hålla på sådär och sedan också säga att Cici ser sig som ett offer. Bara för att man är ledsen är man inget offer!!! Cici har försökt försvara sig i bloggen för att alla ska förstå att hon inte vill ha med det här att göra, så att Maria ska sluta och alla andra. Har ni inte förstått det? Nu är inte jag så nära Cici som ni andra kanske är men jag vet nog för att säga att ni har fel om ni tror att Maria är den som på nått sätt försökt lägga ned och vara ifred, har ni inte läst Cicis svar på Marias kommerntarer i bloggen? Maria har fortsatt skicka både mail och sms och kommenterar Cicis blogg trots att Cici slutat svara på mail och sms för länge sedan och sedan sagt att hon inte orkar med fler elaka mail och sms utan raderar dem istället. Vad är maria för människa som ändå fortsätter och varför gör hon det? Låt det här vara nu, jag borde också låta det vara men jag var faen tvungen att skälla på er alla och säga vad jag tycker! Enda och sista gången jag gör det!

2011-09-07 @ 13:42:14
Postat av: Cici

Ok. Nu får det vara nog. KAN ALLA SLUTA? Jag skiter ärligt talat i vad hon skrivit och inte. Jag skiter i vad alla tror. Jag vet inte hur hon känner men jag antar att hon har bättre saker för sig. Jag hoppas verkligen det. Hon måste må bra nu för bebisens skull. Jag är lessen, ja, över den avslutade vänskapen. Jag är lessen att jag inte hade all tid i världen över till maria. Men världen ändras när man skaffar barn och min värld ändrades inte. Ibland går inte de sakerna ihop. och ja, det blev ord jag helst sett att de inte blev sagda, jag blev lessen, men jag försökte att inte göra samma sak tillbaka. Nu är det vatten under broarna, ok? jag kommer sakna den hon var en gång men nu är vi inte vänner och jag har lagt det bakom mig för länge sedan. ALLA NI borde göra det också. Min blogg börjar bli något slags disskutionsforum för något jag inte bryr mig i, disskutera på marias blogg om ni tycker att hon fortsätter, jag vet som sagt inte eftersom jag inte läser hennes blogg och svaret på varför jag inte gör det är enkelt: Jag har inget med henne att göra och försöker för både hennes skull, hennes syster och mig själv att hålla mig så långt borta från henne som möjligt. Skrivs det mer om det här här så tar jag bort kommentarerna, ok?

2011-09-07 @ 13:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0